Flytting osv…

Hoisann, folkens!

Beklager for at det har vært så stille her en stund, men det har vært mye som har skjedd de siste månedene. En av tingene er at jeg og madammen har kjøpt oss nytt hus, og vi har vært opptatt med flytting og diverse andre ting. Jeg ligger litt etter på oppskrifter til noen brygg, men skal få postet dette ASAP 🙂

Ang brygging, så blir det også litt redusert frem til jeg har fått klargjort min nye bryggebod. Foreløpig er det bare en rotebod, men planen er få lagt inn vann og avløp der. Skal også dekoreres og gjøres skikkelig kult. Her er noen bilder av hvordan det er nå…

Er ikke akkurat mye pent nå, men…haha!

Men da har dere en liten oppdatering på hva som skjer. Fortsettelse følger…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments