I dag ble det brygget en Hefeweizen. Jeg ville gjøre noe litt utradisjonelt, så jeg valgte å bruke Amarillo som aromahumle. Jeg ville også teste ut malten fra Swaen, så dette brygget har kun malt fra de. Hvis du ønsker å bruke malt fra noen andre, så er det null problem 😉
Her er oppskiften på 50 liter White Swaen:
-7.0kg Hvetemalt
-6.5kg Pilsnermalt
-0.5kg GoldSwaen – Hell malt
Meskes i 75min på 66°C.
Kok i 90min.
-40g Magnum (60min)
-100g Amarillo (0min/whirlpool)
-2stk Safbrew WB-06
Gjæres i 2 uker på 20’ish°C
7g sukker pr liter øl til karbonering.
OG: 1.050
FG: 1.010
— — — — — —
FØLG WESTUM HJEMMEBRYGGERI PÅ FACEBOOK
FØLG WESTUM HJEMMEBRYGGERI PÅ INSTAGRAM