White Swaen (Amarillo Hefeweizen)

I dag ble det brygget en Hefeweizen. Jeg ville gjøre noe litt utradisjonelt, så jeg valgte å bruke Amarillo som aromahumle. Jeg ville også teste ut malten fra Swaen, så dette brygget har kun malt fra de. Hvis du ønsker å bruke malt fra noen andre, så er det null problem 😉

Her er oppskiften på 50 liter White Swaen:

-7.0kg Hvetemalt
-6.5kg Pilsnermalt
-0.5kg GoldSwaen – Hell malt

Meskes i 75min på 66°C.
Kok i 90min.

-40g Magnum (60min)
-100g Amarillo (0min/whirlpool)
-2stk Safbrew WB-06

Gjæres i 2 uker på 20’ish°C
7g sukker pr liter øl til karbonering.

OG: 1.050
FG: 1.010

 

— — — — — —

FØLG WESTUM HJEMMEBRYGGERI PÅ FACEBOOK

FØLG WESTUM HJEMMEBRYGGERI PÅ INSTAGRAM

 

 

 

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments